Documental «Comuna 3 el vestigio del conflicto armado»

Presentació: Centre Cívic de Sant Narcís

Divendres 11 de juny a les 19:00h

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

SINOPSIS “Comuna 3” és un documental ambientat a la ciutat de Buenaventura, a la costa Pacífica de Colòmbia.
Buenaventura compta amb el port més important del Pacífic, que mou més del 50% del comerç exterior del país però també és el municipi més pobre de tot el Valle del Cauca i des de fa dècades un escenari de terror, invait per bandes criminals que lluiten pel control del narcotràfic, d’assassinats, violència, desaparicions, reclutament forçat de joves…
Dècades patint els efectes del’abandó del Govern, la pobresa i la violència i una llarga llista de vulneració de drets que deixa profundes ferides i molta impotència en una societat que lluita cada dia per sobreviure, infants i joves que només volen un futur que els ofereixi oportunitats per sortir d’aquest cercle de pobresa i violència.
A “comuna 3” podrem escoltar bonaverenses que des de diferents àmbits socials; periodisme, treballador de port, polític, metge, jove reclutat per bandes criminals,… ens explicaran el seu punt de vista sobre el què es viu a la ciutat.

Pots incriure’t a través de l’enllaç o per mail a [email protected]